COMISSIÓ D'ATENCIÓ PRIMERENCA

El Col·legi crea la Comissió d'Atenció Primerenca. Aquesta comissió estarà integrada per persones col·legiades al CLC que tinguin interès en formar-ne part de forma activa i que es comprometin a participar en les reunions i activitats que aquesta organitzi. Per a més detalls sobre el funcionament vegeu el reglament clicant al botó +informació.

Formulari d'inscripció: https://bit.ly/3LhNbNG
FESTIVITAT DE LA MERCÈ

Us informem que el dilluns 26 de setembre romandrem tancats per ser festiu a Barcelona.
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Amposta (Tarragona)

Es busca logopeda amb disponibilitat d'entre una o dues tardes a la setmana per dur a terme valoracions i intervencions en edat infantil i juvenil.

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 16 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MURCIA

El Colegio de Logopedas de Murcia organitza el curs Función Tubárica: Evaluación, diagnóstico y rehabilitación funcional, a càrrec d'Eduardo Ríos i Jesús Arcas.

El curs es realitzarà el 8 i 9 d'octubre en modalitat presencial. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
MAJORIA DE DONES COL·LEGIADES

Segons l'estudi Les dones parlen dut a terme per l'Associació Intercol·legial i presentat al Col·legi Notarial de Catalunya, el 56% de les persones col·legiades a Catalunya són dones. 

Aquesta ha estat una de les principals conclusions que s'han donat a conèixer en el marc de la jornada Les dones com a agents de canvi dels col·legis professionals i de les entitats, organitzada pel Departament de Justícia, La Intercol·legial i el Col·legi Notarial de Catalunya el passat 14 de setembre.

Vegeu la resta d'informació a l'enllaç següent:
FORMACIONS SENSE COST (TARDOR 2022)

Els col·legiats del CLC tenen accés a diversos cursos sense cost en modalitat d'Aula Virtual del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Els continguts van des de l'assessorament sobre creació d'empreses, compliance, eines Google o ús empresarial de les xarxes socials. Aquests cursos estan destinats tant a treballadors adscrits al Règim General com a autònoms i persones en situació d'atur.

Trobareu el calendari d'accions formatives sense cost a l'apartat Formació Externa del web del Col·legi, a l'enllaç següent:
JORNADA: EFICÀCIA, SEGURETAT EN DISFÀGIA. ALIMENTACIÓ DE TEXTURA MODIFICADA I QUALITAT DE VIDA

El Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari (CRESCA-UPC) i la Fundació Alícia presenten la jornada formativa Eficàcia, seguretat en disfàgia. Alimentació de textura modificada i qualitat de vida per actualitzar els coneixements dels professionals assistents, tot reflexionant a les diferents ponències i remarcant la importància del rigor en la detecció i el tractament de la disfàgia orofaríngia. Es durà a terme el dia 21 d'octubre.

Ofereixen un 10 % de descompte als logopedes col·legiats. Per a més informació, cliqueu l'enllaç següent:
COL·LEGI DE DIETISTES-NUTRICIONISTES DE CATALUNYA

Us informem que el passat 15 de setembre la directora del col·legi Neus Calaf, va assistir a l'acte de presentació del llibre DIETISTA-NUTRICIONISTA: HISTÒRIA D'UNA PROFESSIÓ. Passat, present i futur de la titulació i de la professió i a la celebració de la incorporació del dietista-nutricionista a l'atenció primària.

Us podeu descarregar el citat llibre en el següent enllaç:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat